skip to Main Content

Markering mot homofobi

Malvik ILs seniorherrer i 6.divisjon markerer sin motstand mot en av fotballens fiender, nemlig homofobien i dag. Det å være homofil er vanskelig innenfor fotballen, i like stor grad på lavt nivå som i toppfotballen.

Flagg web

En av fotballens største tabu er diskusjonen av den seksuelle legningen, og vi ønsker å vise vårt standpunkt i en sak der bla. SK Brann ikke fikk lov av NFF til  å fronte en likestilt kamp i forbindelse med sine egne arrangement.

Malvik IL er en av Trøndelags største breddeklubber og vi er en klubb for ALLE, uavhengig av seksuell legning. Klubben står bak dette initiativet og vi ønsker å ta et oppgjør med et tema som skremmer mange fotballspillere og idrettsutøvere generelt bort fra idrettsmiljøet.

Vi markerer vårt standpunkt på denne hjemmekampen og deler ut gratis kaffe, kaker, har speakertjeneste og samler forhåpentligvis over 100 tilskuere på vår hjemmebane Viksletta.

Topp eller bredde klubb spiller ingen rolle, vi ønsker med dette å stå samlet bak vårt standpunkt. Homofobi har ingenting innenfor fotballens verden å gjøre, og det ønsker vi å markere i dag. Kampen i 6. divisjon starter klokken 2030 på Get Arena Viksletta på Vikhammer, motstander er Levangerstudentene.

Rune Gaustad Styreleder, fotball

 

 

 

 

Back To Top
Search